середа, 14 листопада 2007 08:56

Ющенко відмінив спецномери для службових машин

Ющенко відмінив спецномери для службових машин

Президент України Віктор Ющенко підписав указ Про відміну спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів.


Відповідно до тексту документа, датованого 13 листопада, Кабінету міністрів належить вжити протягом місяця заходи щодо відміни спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів.

Міністерству внутрішніх справ указом наказує забезпечити вилучення спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів і привести свої акти у відповідність з цим указом.

Нагадаємо, що напередодні, 12 листопада Президент України Віктор Ющенко різко розкритикував керівництво МВС і ДАІ за ситуацію на українських дорогах і назвав роботу даїшників бездарною і непрофесійною.

Крім цього Віктор Ющенко звинуватив співробітників ДАІ у фальсифікаціях, пов"язаних з невиконанням рішень суду, корумпованості і безвідповідальності.

Крім того,  Президент заявив про намір підписати указ щодо безпеки дорожнього руху і доручив Службі безпеці України і Генеральній прокуратурі почати операції з виявлення хабарників у ДАІ і в МВС в цілому.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмінив спецномери для службових машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути