Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 09:39

Ющенко в Донецьку з"їздить на стадіон

Сьогодні, 17 квітня, Президент України Віктор Ющенко відвідає з робочою поїздкою Донецьку область. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Головною метою поїздки Президента, за інформацією прес-служби, є ознайомлення з ходом будівництва стадіону "Шахтар", який буде однією з арен проведення Євро-2012.

Також у Донецьку Ющенко ознайомиться із станом готовності до проведення незалежного тестування тих, хто навчається, і візьме участь у Всеукраїнській нараді "З любов"ю і турботою до дітей: Рік національного усиновлення".

Згідно з програмою візиту президента до Донецька, поширеною Донецькою обласною державною адміністрацією, ознайомлення з ходом будівництва стадіону "Шахтар" значиться третім пунктом.

Журналістів на освітлення цього заходу не запросили - коло представників ЗМІ обмежене фото і телеоператорами (у обмеженій кількості). Обговорення з посадовими особами Донецької області планів підготовки до Євро-2012 в програмі ОДА не значиться.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко в Донецьку з"їздить на стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути