середа, 29 жовтня 2008 08:50

Ющенко у Донецьку покаже Качиньському стадіон Ахметова

Ющенко у Донецьку покаже Качиньському стадіон Ахметова
Сьогодні, 29 жовтня, Президент України Віктор Ющенко відвідає з робочим візитом Донецьку область.

Як повідомляє прес-служба Президента, глава держави, зокрема, візьме участь в роботі дев"ятого форуму "Україна-Польща" і Міжнародному інвестиційному саміті Донецької області.

У заході також візьме участь Президент Польщі Лех Качиньський.

Під час Форуму глави двох держав виступлять перед широким представництвом ділових кіл і бізнес-структур. Очікується, що за наслідками заходу будуть вироблені принципи економічної політики урядів обох країн, ідентифіковані наявні проблемні питання і бар"єри в контексті їх практичного вирішення в найближчому майбутньому, визначені перспективні напрями подальшого розширення українсько-польської співпраці на найближчу і подальшу перспективу.

Поза рамками Форуму відбудуться переговори між лідерами двох країн по всьому спектру питань двосторонньої співпраці і взаємодії на міжнародній арені. Особливий акцент в двосторонньому українсько-польському діалозі буде зроблений на процесі підготовки двох держав до проведення Євро-2012.

У зв"язку з організацією Євро-2012 президенти України і Польщі також ознайомляться з ходом будівництва найсучаснішого футбольного стадіону "Донбас-Арена", який буде зданий в експлуатацію наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко у Донецьку покаже Качиньському стадіон Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути