Ексклюзиви
субота, 17 березня 2007 16:43

Ющенко таки призначив заступниками Цушка ревних супротивників помаранчевої революції

Президент України затвердив заступників міністра внутрішніх справ Миколу Плєханова, Сергія Попкова. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Василь Цушко, коментуючи вимоги про звільнення цих заступників.

- Що стосується моїх заступників указом президента України від 14 березня всі мої заступники легалізовані і призначені, - сказав Цушко. - Президент відмінив свої укази про призупинення дії постанови уряду, тому я не маю ніяких підстав вважати, що вони нелегітимні. Ще вони працюють і призначені відповідно до діючого законодавства.

Раніше, у грудні 2006 року, президент Віктор Ющенко своїм наказом зупинив дію постанови уряду щодо призначення на посаду заступника міністра МВС Миколи Плєханова та Сергія Попкова.

БЮТ нині вимагає зняти новопризначених заступників, мотивуючи це тим, що вони "дискредитували себе діями, які могли викликати кровопролиття під час народного повстання (помаранчева революція - ГПУ) у 2004 році". Про це йдеться в заяві БЮТ.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко таки призначив заступниками Цушка ревних супротивників помаранчевої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути