Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 08:16

Ющенко: "Мені не хочеться говорити про газ, бо воно мені боком виходить"

Ющенко: "Мені не хочеться говорити про газ, бо воно мені боком виходить"
Президент України Віктор Ющенко називає заяви ВАТ "Газпром" щодо припинення поставок газу в Україну реакцією на заяви української влади щодо можливого перегляду ціни на транзит газу по території України.

Зокрема, вчора увечері в ефірі "1+1", на запитання ведучої, чи не вважає він останню заяву "Газпрому" реакцією на заяви українського уряду про можливий перегляд цін на транзит газу та про усунення посередників на газовому ринку, Президент відповів: "По суті, так".

"Я боюсь, що в український газовий ринок великими порціями починає допускатись політика. А за політикою тягнуться корпоративні інтереси, закамуфльовані, сховані, які легко так і не прокоментуєш", - сказав він.

При цьому Ющенко категорично відкинув звинувачення про причетність його самого та його родини до газових компаній: "Мені не хочеться говорити про газ, бо воно мені боком виходить. Мені закидають, що моя родина, я, займаємось газом", мені є чим цікавішим займатись.

При цьому Президент вкотре наголосив, що на сьогоднішній день Україна має одну з найкращих цін на газ на пострадянському просторі. Ющенко вважає, що перед тим, як робити будь-які заяви щодо перегляду досягнутих домовленостей, необхідно провести дискусію і продемонструвати, що можна запропонувати кращі механізми, кращу ціну тощо, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: "Мені не хочеться говорити про газ, бо воно мені боком виходить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути