пʼятниця, 09 листопада 2007 11:33

Ющенко придумав, як налаштувати людей проти ідеї Тимошенко

Віктор Ющенко під час візиту у Василькові на прийняття присяги військовослужбовцями планує розіграти сценарій компрометації Юлії Тимошенко щодо скасування призову в 2008 році і створення професійної армії.

Про це виданню  Daily.ua повідомили джерела в Секретаріаті президента.

З цією метою Міністерство оборони спеціально готує групу військовослужбовців і їхніх батьків, які у своїх виступах і інтерв"ю для преси (присутність, яких на цьому заході очікується у великій кількості), будуть критично коментувати доцільність скасування призову 2008 року, а також негативно висловлюватися про заяви Тимошенко по цій проблемі.

Примітно, що в календарі Президента був запланований робочий візит на прийняття присяги військовослужбовцями частин, що розміщені в місті Василькові Київської області, тільки на кінець листопаду. Однак, 6 листопада, з ініціативи Ющенка, цей захід перенесли на 11 листопада.

Зі слів джерела, таке термінове рішення прийняте Президентом тому, що він хоче створити негативний імідж Тимошенко з даного питання ще до відкриття першого засідання нової Верховної Ради, повідомляє Цензор.НЕТ

Зараз ви читаєте новину «Ющенко придумав, як налаштувати людей проти ідеї Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути