понеділок, 03 листопада 2008 13:49

Ющенко поїде до на святкування відновлення незалежності Польщі

Президент Віктор Ющенко 11 листопада здійснить візит до Польщі у рамках святкування 19-ї річниці відновлення незалежності Польщі.

Про це повідомив заступник глави секретаріату президента Андрій Гончарук на прес-конференції в понеділок, інформує Ліга.net.

Гончарук уточнив, що формат візиту українського президента в Республіку Польща матиме святковий характер.

Однак, зважаючи на те, що на цьому святкуванні будуть присутні близько 25 лідерів країн, для глави української держави зараз проробляється певна програма проведення двосторонніх зустрічей із деякими з них.

Як відомо, минулого тижня Україну відвідав із робочим візитом президент Польщі Лех Качиньський. Разом із Ющенком він брав участь у щорічному Міжнародному інвестиційному самміті Донецької області.

Крім того, 14 листопада Ющенко візьме участь у роботі IV Самміту з питань енергетичної безпеки, що відбудеться в Баку.

Гончарук зазначив, що самміт за своїм масштабом і за присутністю глав держав і керівників урядів не поступиться київському.

У ході заходу будуть напрацьовані і затверджені документи, пов"язані з подальшим розвитком співпраці в галузі енергетичної безпеки, розвитком євроазійського нафтотранспортного коридору і з розробкою підходів до створення пан-транзитного простору у цьому регіоні.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поїде до на святкування відновлення незалежності Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути