понеділок, 17 грудня 2007 09:10

Ющенко поставив вимогу НУ-НС

Президент Віктор Ющенко підкреслює важливість узгодження нового складу Кабінету Міністрів для прийняття його одним пакетом.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 15 грудня.

"..Зараз головне домовитися ... щоб питання про склад Кабінету міністрів не заважало і не було сумнівів щодо прийняття цілого пакета", - сказав Ющенко.

Президент підкреслив, що готовий підтримати вибір фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" щодо розподілу посад у міністерствах.

"Проблема у фракції така, що від Президента вимагають, щоб він назвав імена. Моя умова така, я можу назвати імена, колеги, але зустрічна умова - ви повинні одноголосно їх підтримати. Якщо такого симбіозу не виникає, я буду поважати вибір фракції ... затверджуйте кандидата й підтримуйте його одноголосно. Якщо це вам вдається, будь ласка, рухайтеся", - сказав Ющенко.

13 грудня фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" доручила голові фракції В"ячеславу Кириленку провести із Президентом Віктором Ющенком остаточні консультації щодо розподілу посад Кабінету Міністрів.

Депутат Верховної Ради, член фракції НУНС Юрій Костенко прогнозує обрання прем"єр-міністра й складу Кабінету Міністрів до 19 грудня, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поставив вимогу НУ-НС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути