Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 12:57

Ющенко порадів за Тимошенко і нагадав про обіцянки

Президент Віктор Ющенко вітає обрання Юлії Тимошенко прем"єром і розцінює його як свідчення дієвості сформованої демократичної більшості у Верховній Раді.

Про це йдеться в коментарі президента, який наводить прес-служба президента.

Він відзначив, що змінений порядок голосування, що пройшло відкрито і прозоро, не залишило жодних сумнівів у юридичній чистоті та легітимності такого рішення парламенту.

"Усі підозри і двозначності спростовані. Уряд одержав керівника, а країна – надію на ефективну роботу нової урядової команди", – сказав Ющенко.

Президент наголосив, що, згідно з Конституцією, вдруге подав кандидатуру Тимошенко, аби дати коаліції можливість підтвердити суспільству дотримання взятих зобов"язань у рамках партнерства між блоком "Наша Україна – Народна самооборона" і БЮТ.

"Сьогоднішнє голосування довело, що демократичні сили здатні діяти в продуктивному тандемі. Це дає підставу розраховувати, що й наступні кроки коаліції, спрямовані на вирішення першочергових державних завдань, будуть результативними", – відзначив Ющенко.

Глава держави нагадав, що угода про створення демократичної коаліції містить низку важливих положень, які спонукають парламентську більшість до конкретної законотворчості.

"Суспільство хоче бачити реальне втілення передвиборчих обіцянок, у тому числі й щодо чутливих, дискусійних тем. Перед коаліцією відкривається широке поле для діяльності, за результатами якої люди дадуть свої оцінки і більшості, і сформованому Кабінету Міністрів", – зазначив Ющенко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко порадів за Тимошенко і нагадав про обіцянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути