Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 14:18

Ющенко порадив Луценку розібратися з Черновецьким "по-мужськи"

Президент Віктор Ющенко вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має звернутися до суду в зв"язку з порушенням кримінальної справи за бійку з Черновецьким.

"Коли прокуратура порушила кримінальну справу, у міністра внутрішніх справ є повне право звернутися до суду та викласти свої аргументи", - сказав Ющенко на прес-конференції в Давосі.

На його думку, "якщо прибрати з цієї теми популізм, його можна вирішити швидко".

"Нам треба знайти вихід з цієї ситуації, який лежить у руках міністра та мера. Якщо вони мужчини, то багато речей чисто по-мужськи вони можуть вирішити", – сказав Ющенко.

Коментуючи сам інцидент, Ющенко назвав його неприпустимим.

"Я не можу дати позитивну оцінку цьому епізоду поведінки мера і міністра внутрішніх справ. Обидва колеги представляють надзвичайно високий щабель державної влади. І застосування фізичної сили у діалозі та полеміці є неприпустимим", - сказав Ющенко.

На питання про відсторонення Луценка від виконання обов"язків міністра, Ющенко підкреслив, що прокуратура порушила кримінальну справу за фактом інциденту, а не конкретно проти Луценка.

"І прокуратура має на це повне право. А міністр має повне право звернутися до суду. Обидва учасники інциденту мають запропонувати чоловіче рішення, як вийти з цієї ситуації", - повторив Ющенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко порадив Луценку розібратися з Черновецьким "по-мужськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути