субота, 16 червня 2007 16:47

Ющенко полетить до Брюселя

Президент Віктор Ющенко 21 червня відвідає з робочим візитом до Брюсселя, де проведе ряд зустрічей з європейськими політиками.

Про це повідомив заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий на брифінгу в суботу в Києві.

Чалий також повідомив, що президент зустрінеться в Брюсселі з верховним представником ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Хав"єром Соланою, главою Європейської Комісії Жозе Мануелем Баррозу, президентом Європейського парламенту Гансом-Гертом Поттерингом.

Ющенко також візьме участь у самміті Європейської народної партії, на яку приїдуть також керівники держав Європейського Союзу. Чалий не виключив, що в ході цього самміту відбудуться і двосторонні зустрічі.

Заступник глави секретаріату також повідомив, що Україна буде головувати в Організації чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) з липня поточного року.

Він нагадав, що Ющенко візьме участь 25-26 липня в самміті ОЧЕС у Туреччині. За словами Чалого, цей самміт особливий. Під час цього самміту будуть святкувати 15-річчя організації.

Чалий також повідомив, що друге засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін, можливо, відбудеться в третій декаді серпня поточного року.

"У попередньому плані серпень визначений для проведення другого засідання україно-російської державної комісії, і орієнтовно це відбудеться в третій декаді серпня", - сказав він, передає Інткерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко полетить до Брюселя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути