Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 08:15

Ющенко покарає кривдників Тимошенко заради коаліції

Ющенко покарає кривдників Тимошенко заради коаліції
На зустрічі фракції "Наша Україна – Народна самооборона" з Президентом України Віктором Ющенком

обговорювалося питання, що можна зробити для порятунку демократичної коаліції протягом десяти днів, поки вона ще діє.

Про це в інтерв`ю "Главреду" повідомив народний депутат України, член фракції НУ-НС від "Народної самооборони" Тарас Стецьків.

"Від зустрічі у мене враження, що шанси у коаліції ще є, за умови, якщо БЮТ схаменеться і припинить створювати різні закулісні союзи з Партією регіонів. Але ми повинні домовитися з ними по цілому ряду позицій діяльності коаліції", - відзначив він.

Стецьків відзначив, що вся фракція готова повернутися в коаліцію.

"Зараз потрібно зробити все можливе, щоб використовувати мінімальний шанс на збереження коаліції. Для цього потрібні певні кроки Президента і БЮТ. У випадку, якщо БЮТ повернеться в коаліцію, то вся наша фракція це підтримає. Але для цього наші колеги повинні зробити крок назад", - сказав він.

Відповідаючи на питання, які конкретні кроки повинен здійснити БЮТ, щоб їх визнали задовільними в прагненні зберегти коаліцію, Стецьків сказав: "Механізм показати добру волю у БЮТ є – Президент на всі 4 закони накладе вето, а БЮТ не братиме участі в його подоланні. Тоді конфлікт можна вважати вичерпаним".

За словами Стецьківа, на зустрічі фракції з Ющенком дуже гостро виникло питання беспардонної поведінки заступника глави Секретаріату Президента України Андрія Кислинського, коли він звинувачував Юлію Тимошенко (у державній зраді).

"Також ми поставили питання про відповідальність керівника Кислинського – Віктора Балоги - за провокацію проти БЮТ", - сказав Стецьків.

Депутат додав, що Президент заявив про готовність розібратися з будь-яким працівником Секретаріату, який, на думку фракції, шкодить демократичній коаліції.

За його словами, також обговорювалося питання, що буде у випадку, якщо через 10 днів оголосять кінець коаліції: "Тоді протягом 30 днів повинна виникнути інша коаліція, і ми чудово розуміємо, що це може бути коаліція БЮТ і ПР. Наша фракція сказала, що вважає неприпустимим як свій союз з Партією регіонів, так і коаліцію БЮТ і ПР".

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко покарає кривдників Тимошенко заради коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути