понеділок, 31 березня 2008 08:51

Ющенко поговорить з Бушем наодинці, а їх дружини покладуть квіти

Сьогодні, 31 березня, очікується прибуття в Україну Президента США Джорджа Буша. Його літак має приземлитися в аеропорту "Бориспіль" о 23:00 за київським часом.

Основні заходи перебування американського лідера на українській землі заплановані на 1 квітня.

У вівторок о 09:00 на ганку Секретаріату Президента України на Банковій відбудеться офіційна церемонія зустрічі Віктора Ющенка і Джорджа Буша. Відразу після зустрічі глави держав проведуть зустріч у форматі "віч-на-віч" у Будинку Городецького.

Приблизно о 10:00 завтрашнього дня почнуться українсько-американські переговори у розширеному складі під головуванням Ющенка і Буша, після чого, як очікується, будуть підписані українсько-американські документи. Після церемонії підписання президенти дадуть коментарі для української та американської преси, передає "ЛІГА".

Приблизно о 12:00 вівторка Ющенко дасть офіційний сніданок на честь Президента США.

Після цього відбудеться церемонія покладення квітів до Меморіалу пам"яті жертв Голодомору дружинами президентів Катериною Ющенко і Лорою Буш, а о 14:30, після відвідин главами держав Національного заповідника "Софія Київська", відбудеться церемонія прощання президентських пар на ганку Софії.

Подружжя Бушів також відвідає київську школу N57, після чого Президент США покладе вінок до могили Невідомого солдата у Парку Слави.

Приблизно о 17:00 вівторка Буш покине територію України з військово-транспортного терміналу аеропорту "Бориспіль".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поговорить з Бушем наодинці, а їх дружини покладуть квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути