Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2007 08:27

Ющенко підтримав ідею Суркіса

Президент Віктор Ющенко наголошує на необхідності вирішення питання реконструкції національного спорткомплексу "Олімпійський" та демонтажу об"єкта, що будувався на прилеглій до нього території.

Про це він заявив на засіданні Координаційної ради з підготовки та проведення фіналу ЄВРО-2012, повідомляє прес-служба президента.

Президент висловив переконання, що НСК "Олімпійський" як спортивний об"єкт загальнонаціональної ваги, що слугуватиме Україні багато років після ЄВРО-2012, потребує відповідного ставлення з боку держави.

"Якщо ми робимо ставку на те, що ця арена має національну перспективу, і ми повинні вдихнути в неї друге життя, то я переконаний – з політичних міркувань ми повинні все зробити, щоб площадка навколо була зачищена", – сказав Ющенко.

На думку Ющенка, це питання має бути врегульоване через діалог між відповідними інвесторами та владою, розробкою компенсаторного механізму тощо.

Президент назвав "стратегічним викликом" для України облаштування в Києві сучасного футбольного стадіону з інфраструктурою, "гідною гостей і учасників ЄВРО-2012".

Як відомо, на знесенні будівлі біля "Олімпійського" наполягав голова ФФУ Григорій Суркіс, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підтримав ідею Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути