Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 14:02

Ющенко підказав НУ-НС, що казати БЮТ

Представники фракції блоку "Наша Україна – Народна самооборона" мають намір запропонувати БЮТ на раді коаліції свої підходи до врегулювання конфліктної ситуації.

Про це журналістам повідомив народний депутат фракції НУ - НС Тарас Стецьків після завершення зустрічі депутатів-"нашоукраїнців" з Президентом України в приміщенні Секретаріату.

Стецьків розповів, що в першу чергу під час зустрічі обговорювалися економічні проблеми держави, стан в сільському господарстві, також порушувалося питання конституційного процесу.

За словами депутата, "фракція знайшла взаєморозуміння з Президентом з приводу вирішення найбільш конфліктних ситуацій".

"Зустріч була конструктивною. Ми готові нашим партнерам з БЮТ запропонувати підходи на раді коаліції", - сказав Стецьків.

Говорячи про ситуації навколо ФДМУ, Стецьків сказав, що має право на існування позиція, відповідно до якої відставка нинішнього голови ФДМУ має бути пов"язана з новою кандидатурою на цей пост і це рішення має бути ухвалено після прийняття програми приватизації, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підказав НУ-НС, що казати БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути