Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 08:16

Ющенко передумав звільняти чиновника, замішаного в земельних махінаціях

Президент України Віктор Ющенко доручив главі Броварської районної державної адміністрації Київської області Миколі Діденку приступити до виконання своїх обов"язків Про це говориться в розпорядженні глави держави N103/ 2008-р.

У розпорядженні вказується, що в зв"язку з витіканням терміну роботи комісії з проведення службового розслідування невиконання Н.Діденком службових обов"язків, створеної відповідно до розпорядження Президента N69 від 18 лютого 2008 року, а також зважаючи на те, що за результатами проведеного комісією службового розслідування невиконання службових обов"язків Н.Діденком не виявлено, приступити йому до виконання повноважень у своїй посаді. Розпорядження Президента N69 від 18 лютого 2008 року визнати утратившим силу.

Нагадаємо, раніше представники громад ряду сіл Броварського району обвинуватили нинішнє керівництво Броварський РДА в земельних махінаціях, а також заявили, що за допомогою безстрокових акцій протесту вони мають намір вимагати звільнення голови Броварської РДА Миколи Діденка, розпуску і дострокових виборів депутатів Броварської районної ради і дострокових виборів голів і депутатів сільрад у селах Княжичі, Требухів, Красилівка, Літки, Пухівка, Калинівка і Семиполки.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко передумав звільняти чиновника, замішаного в земельних махінаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути