Ексклюзиви
субота, 06 грудня 2008 11:34

Ющенко: перед Україною стоїть завдання створити професійне військо

Ющенко: перед Україною стоїть завдання створити професійне військо

Ющенко привітав співвітчизників з 17-річчям Збройних Сил і побажав нових звершень у зміцненні обороноздатності України

Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Ющенко привітав військовослужбовців, працівників і ветеранів Збройних Сил України з 17-ю річницею Збройних Сил України.

Про це повідомили в Управлінні прес-служби Міноборони України.

Як зазначається в привітанні, "наша армія продовжує славні традиції військових звершень Українського народу – від перемог княжих і козацьких часів до звитяг Другої світової війни. За роки незалежності Збройні Сили утвердилися як могутній чинник національної безпеки, стали надійною опорою нашої державності".

Президент України висловив переконання, що військовослужбовці й надалі з честю виконуватимуть святий обов"язок із захисту Батьківщини.

"Нині перед Україною стоїть важливе завдання – створити професійне військо, яке відповідало б сучасним євроатлантичним стандартам і було оснащене новітнім озброєнням", - зауважив глава держави і запевнив, що зробить "все необхідне для реформування вітчизняних Збройних Сил, забезпечення військовослужбовцям гідних умов життя".

В.Ющенко щиро подякував кожному захисникові Вітчизни, кожному ветеранові, кожному, хто в цей святковий день стоїть на бойовому посту, хто перебуває далеко від України у складі миротворчих контингентів за вірність Присязі та патріотизм і побажав їм здоров"я, щастя, успіхів та нових звершень у зміцненні обороноздатності Української держави, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: перед Україною стоїть завдання створити професійне військо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути