Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 16:09

Ющенко особисто залив фундамент на будівництві у Чорногузах

Президент України Віктор Ющенко особисто залив фундамент на будівництві нового житлового будинку для постраждалих від повені мешканців с. Чорногузи Чернівецької області.

Сьогодні, відповідно до затвердженого генерального плану, в с. Чорногузи розпочалося будівництво 40 нових будинків замість зруйнованих чи пошкоджених нещодавньою стихією.

Під час спілкування із жителями цього села Президент України наголосив, що влада не може вимагати від селян залишити свої рідні помешкання та переселитися в інші райони. Разом з цим Ющенко попросив селян поставитися до цього питання відповідально, по-господарськи і обрати для подальшого проживання безпечніші земельні ділянки, які на сьогодні вже запропоновані і виділені місцевою владою.

Зокрема, Президент побував на такій ділянці, де й символічно розпочав будівництво першого будинку.

Автомобілем з цементом на під"їзді до місця фундаменту цього будинку особисто керував міністр оборони України Юрій Єхануров, який має фах будівельника.

У селі Чорногузи повністю знищено стихією 12 будинків, 16 – не придатні для проживання; від підтоплення та зсувів грунту постраждали близько 3 тисяч осіб, що становить фактично все населення села, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко особисто залив фундамент на будівництві у Чорногузах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути