понеділок, 03 листопада 2008 14:37

Ющенко пояснив, чому коаліції БЮТ-НУНС вже не буде

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що політична криза в Україні має бути вирішена через дострокові парламентські вибори.

Про це Ющенко заявив журналістам під час брифінгу у м. Вижниця Чернівецької області.

Говорячи про можливість відновлення демократичної коаліції, Президент зазначив, що це питання полягає "виключно у довірі до прем"єр-міністра".

За словами Ющенка, він не знаю жодної політичної сили в парламенті, окрім БЮТ, яка сьогодні могла б підтримати чинного прем"єра.

Ющенко наголосив, що Президент не має повноважень формувати коаліцію, адже це повинні роботи лише ті політичні сили, які представлені у парламенті.

"Я переконаний - якби прем"єр-міністр по відношенню до цієї коаліції вела себе чесно, не вела закулісних переговорів, не брала консультацій, як розгортати курс України в другу сторону, ця коаліція працювала б ще тривалий час", - сказав глава держави.

На його думку, саме через відсутність довіри до БЮТ у фракції "Наша Україна – Народна самооборона" "немає бажання повертатися в коаліцію", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пояснив, чому коаліції БЮТ-НУНС вже не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути