Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 19:18

Ющенко не пояснив губернаторам, чому їх вивів з РНБО

Голова Сумської облдержадміністрації Павло Качур вважає, що перебування губернаторів у складі Ради національної безпеки та оборони "було корисним".

Про це Качур сказав в інтерв"ю, додавши, що головам ОДА не пояснили причину виведення їх зі складу цього державного органу.

"Про виведення губернаторів зі складу РНБО я, як мабуть, і всі мої колеги, дізнався з тексту указу Президента України, оприлюдненого на офіційному сайті глави держави. Причину такого кроку нам не пояснили. Вважаю, що перебування керівників областей у Раді нацбезпеки було корисним", - сказав Качур.

Він підкреслив, що пропозиції, які звучали від губернаторів під час засідань РНБО, "в певній мірі віддзеркалювали зріз суспільної думки жителів тих регіонів України, які вони представляли".

"Наразі в РНБО не залишилося, на жаль, керівників жодної з областей. А наша присутність на засіданнях Ради давала змогу відчути той сегмент проблемних питань, на які необхідно звертати увагу саме в регіонах нашої держави і які потребують якнайшвидшого вирішення. Саме тому наша присутність в РНБО і була корисною", - наголосив Качур.

21 січня Президент України Віктор Ющенко своїм указом вивів зі складу Ради національної безпеки та оборони України голів обласних державних адміністрацій, а також голів державних міських адміністрацій Києва і Севастополя, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не пояснив губернаторам, чому їх вивів з РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути