четвер, 11 вересня 2008 19:59

Ющенко не боїться імпічменту

Ющенко не боїться імпічменту
Президент Віктор Ющенко не боїться свого імпічменту. Про це він заявив на зустрічі з головними редакторами регіональних видань України.

Ющенко розкритикував фракцію Блоку Юлії Тимошенко у Верховній раді за голосування за закон про тимчасові спеціальні слідчі комісії, що спрощує процедуру імпічменту.

"Імпічмент президента - я його не боюся. Не про мене йде мова. Про мене ви думайте в останню чергу. Подумайте про себе, про країну, яку ви залишите нашим дітям", - сказав він.

Ющенко вважає, що зараз в парламенті йде гостра боротьба за владу і посади і всі учасники цієї боротьби думають про президентські вибори 2010 року.

Нагадаємо, що 2 вересня Рада врегулювала процедуру перевірки Конституційним судом дотримання спеціальною парламентською комісією норм розслідування та розгляду справи про відчуження президента в порядку імпічменту

Цього дня Рада також подолала вето до Закону "Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної ради України".

Згідно Конституції, Рада може поставити на голосування питання про відчуження президента з посади лише після перевірки КС дотримання конституційної процедури розслідування і розгляду справи про імпічмент, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не боїться імпічменту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути