субота, 15 вересня 2007 16:36

Ющенко не агітував за НС-НУ, а лише просив не бути байдужими

Президент Віктор Ющенко закликає громадськість зробити все для того, щоб вибори 30 вересня відбулися.

"Ми з українською громадськістю повинні зробити все для того, щоб вибори 30 вересня відбулися", - підкреслив Ющенко, виступаючи під час зустрічі з жителями райцентру Дрогобич Львівської області.

За словами президента, це вибори не окремих людей до парламенту, а вибори курсу держави на майбутнє. Він закликав жителів Дрогобича не бути байдужими під час виборів.

Ющенко підкреслив необхідність розцінювати його слова не як агітацію за якусь партію, а як заклик до людей реалізувати своє конституційне право голосування.

Президент роз"яснив жителям Дрогобича, чому він розпустив Верховну Раду, а також свої соціальні ініціативи, зокрема про підвищення мінімальної зарплати на більш ніж 500 грн для працівників медицини й освіти.

У той же час він підкреслив, що для того, щоб усі ці плани були втілені в життя, потрібно створити в парламенті демократичну коаліцію. "Тому я прошу вас не помилитися у своєму виборі", - сказав Ющенко.

На мітингу були присутні близько 4 тис. осіб, що тримали переважно прапори і символіку блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Української народної партії, передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко не агітував за НС-НУ, а лише просив не бути байдужими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути