Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 20:48

Ющенко називає коаліцію демсил єдиною перспективою для розвитку країни

Президент України Віктор Ющенко упевнений, що в новому парламенті буде створена коаліція демократичних сил.

"Я бачу перспективу тільки одну - коаліція демократичних сил. Крапка. Щоб не було там далі за міфи і домисли", - сказав він в середу в Львові в ході телемоста на тему "Завдання для майбутнього уряду чину" за участю жителів Чернівців, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська і Львова.

Президент підкреслив, що демократичні сили повинні об"єднатися навколо таких національних пріоритетів як політична стабільність, розвиток української мови, єдність нації, антикорупційна боротьба, європейська інтеграція, соціальні програми.

На питання чи гарантує президент, що після виборів Блок Юлії Тимошенко і блок "Наша Україна - Народна самооборона" підпишуть угоду Ющенка сказав: "Я це можу зробити. Відповідна угода підписана".

Між БЮТ і НУ-НС було підписано угоду в лютому. "Ключові принципи формування цієї коаліції вже висловлені в двосторонній угоді. Нюанси, які стосуються інструментарію або рішення певних підходів, - це питання, яке сьогодні може вирішуватися вже на рівні робочих груп одній і іншої політичної сили", - підкреслив глава держави, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко називає коаліцію демсил єдиною перспективою для розвитку країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути