Ексклюзиви
неділя, 08 червня 2008 14:00

Ющенко написав Тимошенко листа

Президент України Віктор Ющенко просить уряд розробити та затвердити комплексний план заходів з ліквідації наслідків аварії на шахті імені Карла Маркса ДП "Орджонікідзевугілля".

Як повідомляє прес-служба Президента, у листі до прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко глава держави просить виділити кошти для надання матеріальної допомоги родинам загиблих шахтарів, громадянам, які потерпіли внаслідок аварії; розробити та затвердити комплексний план заходів з ліквідації наслідків аварії на шахті імені Карла Маркса ДП "Орджонікідзевугілля"; за результатами розслідування причин аварії вжити передбачених законом заходів щодо притягнення винних осіб до відповідальності.

Голову Донецької обласної державної адміністрації Володимира Логвиненка Президент просить мобілізувати усі необхідні матеріальні і фінансові ресурси та вжити невідкладних організаційних заходів щодо надання необхідної допомоги сім"ям загиблих шахтарів та потерпілим внаслідок аварії.

Президент України висловлює глибоке співчуття сім`ям загиблих гірників та потерпілих внаслідок аварії.

Як повідомлялося, сьогодні, 8 червня, близько 5.00 на шахті імені Карла Маркса стався вибух.

За словами першого віце-прем`єра, керівника урядової комісії з розслідування причин аварії на шахті Олександра Турчинова, у момент вибуху у шахті перебувало 37 гірників, які проводили ремонтні роботи з підвищення умов безпеки роботи в шахті у зв"язку з відповідним розпорядженням Держпромнагляду.

За словами першого віце-прем`єра, в результаті вибуху постраждали троє осіб, які перебували в наземних спорудах шахти. Вони госпіталізовані до медичних установ. О.Турчинов повідомив також, що поки що відсутня інформація про 37 гірників, які були під землею, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко написав Тимошенко листа ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути