Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 08:06

Ющенко нагородив глав трьох українських православних церков орденами

Президент України Віктор Ющенко нагородив глав трьох українських Церков орденами Ярослава Мудрого.

Як повідомляється в розміщених сьогодні на сайті глави держави указах від 22 липня, зокрема, предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату, патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета (Михайла Денисенка) нагороджено орденом князя Ярослава Мудрого І ступеня за визначний особистий внесок в утвердження духовності, гуманізму та милосердя, багаторічну плідну церковну діяльність та з нагоди 1020-річчя хрещення Київської Русі.

Також орденом князя Ярослава Мудрого І ступеня за визначний особистий внесок в утвердження духовності, гуманізму та милосердя, багаторічну плідну церковну діяльність та з нагоди 1020-річчя хрещення Київської Русі нагороджено предстоятеля Української православної церкви, митрополита Київського і всієї України Володимира (Віктора Сабодана).

Орденом князя Ярослава Мудрого III ступеня нагороджено і предстоятеля Української автокефальної православної церкви, митрополита Київського і всієї України Мефодія (Валерія Кудрякова) - за визначний особистий внесок в утвердження духовності, гуманізму та милосердя, багаторічну плідну церковну діяльність та з нагоди 1020-річчя хрещення Київської Русі.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагородив глав трьох українських православних церков орденами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути