субота, 24 листопада 2007 13:40

Ющенко нагадав, що депутатів у вільному продажу вже немає

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що у Верховній Раді VI скликання коаліція не буде формуватись на основі окремого членства депутатів, як це було у парламенті попереднього скликання.

"Ніколи не буде уже формування коаліції на базі таких відносин між фракціями, як це було вісім місяців тому", - сказав Ющенко.

За його словами, при формуванні коаліції не спрацює фактор "перекуповування" певної кількості депутатів. Президент нагадав, що до коаліції можуть входити лише фракції. "Це добра воля фракції одної, другої чи третьої, четвертої чи п"ятої — об"єднатись і створити більшість. І позиція будь-якого депутата в цьому контексті ролі ніякої не грає", - сказав Президент.

За словами Ющенка, результати виборів кожну сторону спонукають до діалогу. "Якщо ти не домовишся, у тебе буде дуже хитка модель, незалежно від того, де ти будеш", - сказав він.

Ющенко наголосив, що Конституція України передбачає, що змінити фракцію, а разом з тим і формат коаліції через дії будь-якого депутата неможливо. "І це перша відповідь, тому ми говоримо про демократичну коаліцію", - сказав глава держави. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагадав, що депутатів у вільному продажу вже немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути