Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 10:11

Ющенко на Івано-Франківщині зібрав 15 тисяч людей

Понад 15 тис. чоловік провели в Івано-Франківську на Вічовому майдані 16 вересня з 19:00 до 20:30 мітинг на підтримку блоку партій "Наша Україна-Народна Самооборона".

Учасники мітингу тримали державні прапори, прапори "Нашої України", "Народної самооборони", Української народної партії, Української республіканської партії "Собор", партії "Пора", Народного руху, Християнсько-демократичного союзу, Конгресу українських націоналістів й один прапор Блоку Юлії Тимошенко.

На мітингу виступили представники першої десятки НУ-НС на виборах у Верховну Раду: Руслан Князевич, Ольга Герасим"юк, Борис Тарасюк, Анатолій Гриценко й В"ячеслав Кириленко.

Вони зробили акцент на основних пунктах своєї передвиборної програми й закликали виборців голосувати за блок демократичних сил НУ-НС.

На мітингу також виступив Президент Віктор Ющенко, який розповів про свої соціальні ініціативи, про стан і перспективи відносин між Європейським Союзом й Україною.

Він також закликав виборців не бути байдужими й прийти на вибори 30 вересня.

"Сьогодні Україна має великий шанс, і я дуже хотів би, щоб українська громада, українська нація цей шанс використала", - підкреслив Президент.

Учасники мітингу підтримували оплесками виступи політиків, неодноразово скандували "Ющенко! Ющенко!".

Виборча кампанія стартувала 2 серпня, голосування призначено на 30 вересня, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко на Івано-Франківщині зібрав 15 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути