Ексклюзиви
субота, 16 червня 2007 11:34

Ющенко може особисто призначити першу п"ятірку списку "НСНУ"

Лідер партії "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко не виключає, що лідерів виборчого списку блоку "Наша Україна" визначатиме Президент України Віктор Ющенко.

"Блок, який створюється, є блоком пропрезидентських політичних сил. Тому не виключено, що останнє слово буде за Віктором Андрійовичем (Віктором Ющенком)", - сказав Кириленко.

Водночас, лідер "Нашої України" стверджує, що питання лідера, а також першої п"ятірки та першої десятки навіть не обговорювалося. "Я це можу засвідчити як людина, котра брала участь в усіх без винятку раундах відповідних переговорів. Обговорювалися лише питання угоди та ключових політичних документів", - підкреслив він.

Кириленко також вважає, що визначення лідера та першої десятки виборчого списку не стане причиною розбіжностей поміж партіями, які входять до блоку. "Не пересварилися досі - сподіваюся, що цього не станеться і в майбутньому. Власне угоду про створення блоку та головні принципи погоджено. Решта - похідне. Є низка складних питань, розв"язуючи які, треба врахувати думку всіх учасників процесу. Ми повинні розв"язати їх без жодних ускладнень для суспільства", - пояснив лідер "Нашої України".

Він також підтвердив, що розподіл квот, оприлюднений пресою (54% - "Нашій Україні", 25% - "Самообороні" та 21% - "Правиці") є остаточним, пише "Дзеркало тижня".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко може особисто призначити першу п"ятірку списку "НСНУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути