вівторок, 09 вересня 2008 15:41

Ющенко і Саркозі наввипередки тисли руку Солані на саміті в Парижі (ФОТО)
8

У віторок, 9 вересня, в Парижі почав роботу саміт Україна - Європейський Союз. Президент України Віктор Ющенко приїхав до Елісейського палацу, на ганку якого його зустрів президент Франції Ніколя Саркозі. Фото: REUTERS.

Крім того, Ющенка вітали голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, верховний представник ЄС з питаньзовнішньої політики і політики безпеки Хав"єр Солано.

Після прибуття Ющенка почався офіційний ланч, після якого запланована зустріч Ющенка і Саркозі у вузькому колі. Після завершення зустрічі почнеться пленарна сесія 12 саміту УКРАЇНА-ЄС.

З української сторони в ній беруть участь Ющенко, секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ Володимир Огризко, міністр юстиції Микола Оніщук, заступник глави Секретаріату Президента Андрій Гончарук.

З боку ЄС в саміті беруть участь Президент головуючої в ЄС Франції Ніколя Саркозі, президент Європейської комісії Хосе-Мануель Баррозу і верховний представник ЄС з питаннь загальної зовнішньої політики і політики безпеки Хав"єр Солано.

Основними завданнями саміту для України є досягнення політичних домовленостей про укладення нової посиленої угоди між Україною і ЄС на принципах асоціації і їх відповідної фіксації в назві угоди, а також досягнення домовленостей про початок діалогу за визначенням умов для введення безвізового режиму з країнами ЄС.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вже прибув з робочим візитом до Франції для участі в XII саміті УКРАЇНА-ЄС.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Саркозі наввипередки тисли руку Солані на саміті в Парижі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути