Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 12:14

Ющенко говорить з Тимошенко про інфляцію, "Нафтогаз" і гроші для Єханурова

Президент України Віктор Ющенко в понеділок проводить традиційну щотижневу зустріч з прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко і головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком, на якій обговорюється питання перегляду макропоказників соціально-економічного розвитку країни на цей рік.

"В ході зустрічі планується обговорення таких питань як переоцінка урядом макропараметрів соціально-економічного розвитку країни, соціальна політика в 2008 році у зв"язку з високим рівнем інфляції в останні місяці, збалансування фінансових потоків НАК "Нафтогаз України" і стан договірної бази з постачальником природного газу до України, фінансового забезпечення діяльності Міністерства оборони України і діяльності "Укравтодора", - повідомила прес-секретар президента України Ірина Ваннікова на брифінгу в понеділок в Києві.

"Очікується, що за результатом цієї зустрічі будуть ухвалені консолідовані рішення", - додала вона.

У зустрічі беруть участь секретар РНБО Раїса Богатирьова, керівник секретаріату президента Віктор Балога і його перший заступник ОлександрШлапак.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко говорить з Тимошенко про інфляцію, "Нафтогаз" і гроші для Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути