середа, 27 червня 2007 18:25

Ющенко готується до референдуму по новій Конституції

Ющенко готується до референдуму по новій Конституції
- Як глава держави я зобов"язаний зупинити і зупиню цей хаос, – заявив Ющенко. – Нам потрібна Конституція як єдиний суспільний договір.

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що нова Конституція України має бути затверджена на всеукраїнському референдумі. Про це він повідомив, виступаючи на урочистому засіданні з нагоди 11-ї річниці Конституції України. Повідомляє прес-служба Президента України.

Президент назвав важливим те, що тема конституційних змін знайшла свою підтримку у громадських колах.

- Суспільна думка має стати вирішальною. Нова редакція Конституції України має бути схвалена на всенародному референдумі вже найближчим часом - сказав президент, наголосивши, що це принципова позиція.

За словами Ющенка, такий крок гарантуватиме право народу безпосередньо впливати на творення власного Основного Закону і, безумовно, посилить значення цього закону.

- Воля народу, воля людей має раз і назавжди стати в Україні непорушною. Це – наша мета. Шлях до неї пройдемо гідно і твердо. Я впевнений у наших силах і знаю, як досягти в країні змін, - наголосив глава держави.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готується до референдуму по новій Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути