Ексклюзиви
вівторок, 08 травня 2007 18:26

Ющенко: аварія на залізниці сталася, бо Рудьковський був у політичній відпустці

"Коли міністр транспорту в розпал ремонтно-шляхових робіт бере політичну відпустку, ходить по київських майданах і говорить політичні промови - у цій країні буде безлад, і не тільки на залізничних коліях", - сказав сьогодні на прес-конференції у Вінниці Віктор Ющенко.

Президент вважає міністра транспорту й зв"язку Миколу Рудьковського відповідальним за службову недбалість посадових осіб, що стало причиною аварії пасажирського поїзда "Дніпропетровськ-Київ" 2 травня на ст. Росава (Київська область).

"Те, що сьогодні відбувається на транспорті - "десятий попереджувальний раз", - сказав Ющенко.

"Тим людям, які працюють в уряді, потрібно займатися безпосередньо своїми службовими справами, а не пробувати сидіти на двох кріслах - такі міністри ніколи не будуть ефективними", - заявив президент.

Генеральний прокурор Святослав Піскун заявляє, що причиною аварії пасажирського поїзда "Дніпропетровськ-Київ" 2 травня на ст. Росава (Київська область) і вибуху 7 травня на газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" у Київській області є службова недбалість "окремих посадових осіб".

Рудьковський допускає, що схід з рейок поїзда "Дніпропетровськ-Київ" 2 травня на ст. Росава (Київська область) і вибух 7 травня на газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" у Київській області були навмисне організовані для дестабілізації ситуації в країні.

2 травня о 22:19 на ст. Росава Кагарлицького району на швидкості 115 км/год зійшли з рейок електровоз й 6 вагонів поїзда N168 "Столичний експрес" (Дніпропетровськ-Київ), 3 чоловік було госпіталізовано.

Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" пояснює причини аварії несанкціонованим переведенням залізничної стрілки сторонніми особами.

7 травня вдень на магістральному газопроводі "Уренгой-Помари-Ужгород" у Таращанському районі Київської області стався вибух без жертв і руйнувань у результаті якого без газопостачання залишилися 34 населених пункти в Київській і Черкаській областях, у тому числі Тараща, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: аварія на залізниці сталася, бо Рудьковський був у політичній відпустці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути