Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 08:36

Ющенка і Тимошенко об"єднала молитва (ФОТО)
8

Керівництво України в неділю взяло участь в молитві за Україну і український народ, що пройшла в Софійському соборі в Києві, повідомляє Українська правда.

На молитві були присутні Президент України Віктор Ющенко з дружиною Катериною та двома молодшими дочками, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, міністри Кабінету міністрів, представники секретаріату президента, народні депутати.

Молитву по черзі промовили представники 19 церков України.

Молитва продовжувалася близько години, після чого всі, хто прийшов до Собору, запалили свічки і поставили їх перед іконостасом.

Молитва за український народ в храмі Святої Софії проходить четвертий рік підряд. Традицію проводити молитву цього дня в Софійському соборі почав президент Ющенко в 2005 році.

Пізніше Ющенко виступив на параді на Хрещатику.

Командував парадом командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Іван Свида. Приймав парад міністр оборони Юрій Єхануров.
Зараз ви читаєте новину «Ющенка і Тимошенко об"єднала молитва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути