Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 12:00

Уряд схвалив "прорив" Тимошенко

Уряд схвалив "прорив" Тимошенко
Кабінет Міністрів схвалив програму своєї діяльності за назвою "Український прорив: для людей, а не для політиків".

За прийняття за основу проекту програми проголосували одноголосно на засіданні уряду всі члени Кабміну.

Проект програми представив перший віце-прем"єр Олександр Турчинов, вказавши, що вона базується на коаліційній угоді.

У ході обговорення проекту документа кожен із міністрів заявив, що підтримує проект програми, висловив при цьому ряд зауважень і пропозицій до неї.

Після завершення обговорення програми Тимошенко доручила всім міністрам протягом середи внести в письмовому вигляді пропозиції до програми в секретаріат Кабміну для того, щоб після їх врахування проект програми був у четвер, 10 січня, переданий для узгодження до Секретаріату Президента, а також до Національної академії наук.

Громадське обговорення програми Кабміну відбудеться 13 або 15 січня в Українському домі.

Тимошенко також доручила міністрам якомога раніше почати обговорювати свої частини програми в комітетах Верховної Ради, тому що, з її слів, до розгляду Радою програми Кабміну залишається мало часу.

Прем"єр також доручила віце-прем"єру Івану Васюнику й міністру економіки Богданові Данилишину 13 або 15 січня організувати громадське обговорення програми Кабміну в Українському домі.

Тимошенко підкреслила, що особисто має намір взяти участь у громадському обговоренні програми, однак 14 січня вона не зможе цього зробити, тому що на цей день у неї заплановане відрядження до Дніпропетровської області.

Прем"єр також доручила міністрам приступити до розробки плану дій з реалізації програми уряду.

Вона зазначила, що план дії повинен указувати конкретні законопроекти, проекти постанови Кабміну й інші нормативні акти, необхідні для реалізації програми Кабміну із вказівкою відповідальних осіб і дати виконання.

Кабмін має намір на наступному засіданні 16 січня остаточно затвердити програму дій Кабміну й направити її на затвердження Верховної Ради.

17 січня минає 30-денний строк, відведений законодавством Кабміну для розробки програми своїх дій і направлення її для затвердження до Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Уряд схвалив "прорив" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути