Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2007 16:19

УНП вимагає зняти виступ Сердючки з Першого національного в день народження Шевченка

Українська народна партія проти трансляції виступів співака Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) на Першому національному каналі в день народження Тараса Шевченка 9 березня. Про це повідомила прес-служба партії.

"УНП розцінює як провокацію проведення й пряму трансляцію фінального відбірного конкурсу українських претендентів на участь в Євробаченні-2007 за участю Вєрки Сердючки на Першому національному каналі в день народження Тараса Шевченка", - сказано в повідомленні.

Партія зазначає, що плани провести цей конкурс 9 березня можна розцінювати як ідеологічну провокацію, яка вписується в загальну картину антиукраїнської гуманітарної політики Кабміну.

"У зв"язку з цим УНП звертається до Президента України Віктора Ющенка і його радника й члена журі Євробачення, народного артиста Володимира Гришка, з вимогою зупинити провокацію", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що 8 виконавців будуть боротися за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення -2007" у прямому ефірі НТКУ 9 березня. Серед них Godo (Юрій Лук"яненко), Євгенія Власова, Віталій Козловський, Олена Гребенюк, Вєрка Сердючка (Андрій Данилко), Василь Бондарчук, а також групи "Не Ангели" й "Авіатор", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «УНП вимагає зняти виступ Сердючки з Першого національного в день народження Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути