Ексклюзиви
субота, 15 листопада 2008 17:37

УНП пропонує новій коаліції формувати уряд без прем"єра

УНП закликає лідерів партій, що формуватимуть парламентську коаліцію, відмовитися від посади прем"єр-міністра в новому уряді.

Про це йдеться у переданій УНІАН заяві про політичну ситуацію в Україні, ухвалену Центральним проводом УНП.

Партія засудила дії політичних сил, представники яких у парламенті проголосували за відставку голови Верховної Ради Арсенія Яценюка.

В УНП переконані, що "обезголовлення" і без того недієздатного парламенту остаточно паралізує його роботу, дискредитує вищий законодавчий орган влади як такий", і висловлюють жаль з того приводу, що "відставка голови Верховної Ради України відбулася, в тому числі, за рахунок голосів окремих народних депутатів України, які входять до фракції "Наша Україна – Народна самооборона".

На думку УНП, в умовах загострення фінансової кризи "усі зусилля української влади мають бути спрямовані на вжиття невідкладних антикризових заходів, а не на боротьбу за нинішні і майбутні владні крісла".

"З огляду на те, що сьогоднішня політична та економічна криза в Україні спровокована, в значній мірі, особистісним фактором – персональним протистоянням перших осіб держави, одним із важливих стабілізуючих факторів сьогоднішньої української політики має стати публічна відмова лідерів партій, що формуватимуть парламентську коаліцію, від посади прем"єр-міністра у новому уряді", - зазначено в документі.

Зараз ви читаєте новину «УНП пропонує новій коаліції формувати уряд без прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути