Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 08:41

Українцям не цікаво, хто стане прем"єром і спікером - букмекери

Найбільші букмекерські контори "Марафон", "Фаворит" і "Парі-матч" не приймають ставки на обрання голови Верховної Ради і призначення прем"єр-міністра через політичну апатію українців, незважаючи на те, що під час кампанії з виборів Ради приймали ставки на результати виборів.

За словами букмекерів, відсутність політичних подій у переліку ліній для ставок, у тому числі на формуванням нового Кабміну і керівництва парламенту, пов"язане з втратою інтересу до цих подій у потенційних клієнтів контор, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Вони так примелькалися, що це вже нудно і нецікаво", – сказав представник однієї з букмекерських контор.

Букмекери відзначають, що вибори Ради були більш цікаві людям через особисту участь у них населення і підігрів до них інтересу в результаті проведеної політичними силами виборчої кампанії.

У той же час, на думку букмекерів, такі події як "спікеріада" і "коаліціада" через свою непрозорість на тлі перевантажених політичними подіями останнього років уже не викликають особливого інтересу в більшості українців.

Зараз ви читаєте новину «Українцям не цікаво, хто стане прем"єром і спікером - букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути