Ексклюзиви
вівторок, 29 серпня 2006 17:34

Україна вирішила зняти заборону на ввезення польського м"яса

Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк підтвердив наміри України зняти заборону на постачання м"яса і м"ясопродуктів з Польщі.

- Заборона на продаж польського м"яса в Україні буде відмінена, і переговори будуть завершені найближчим часом, - сказав Тарасюк на прес-конференції у Варшаві.

Як повідомлялося, раніше Державний департамент ветеринарної медицини України запропонував ветеринарній службі Польщі провести після 25 серпня черговий раунд переговорів з врегулювання питання постачань польського м"яса і м"ясопродуктів до України.

Заборона була введена 26 березня поточного року через випадки імпорту м"яса та м"ясопродуктів без відповідних ветеринарних документів.

За даними Міністерства сільського господарства і розвитку села Польщі, у 2005 році експорт польського м"яса до України склав 38 тис. тонн на суму EUR4 млн, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Україна вирішила зняти заборону на ввезення польського м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути