Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 10:55

Уго Чавес пояснив, чому Джордж Буш "диявол" і "віслюк"

Президент Венесуели Уго Чавес згоден, що він "хопив за край", назвавши президента США Джорджа Буша "дияволом".

Чавес відзначив: "Це правда, я назвав його дияволом, коли виступав в ООН. А іншим разом я називав його віслюком, тому що я думаю, що він не має гадки про те, що відбувається в країнах Латинської Америки і в світі в цілому".

Нагадаємо, що Буш - не єдиний, кому "дісталося" від латиноамериканського лідера. Він також назвав держсекретаря США Кондолізу Райс безграмотною людиною, що страждає на сексуальні розлади. Чавес вважає свої слова не образами, а жартами, які нічого не варті в порівнянні з тим, скільки життів Америка втратила в Іраку й Афганістані. "Я поважаю її як жінку, президента США я поважаю як людину, але вони вбивають людей", - додав Чавес.

Голова Венесуели звинуватив Джорджа Буша також і в тому, що той замишляв його усунення і навіть убивство, і крім того, звинуватив спецслужби США у спробах вбивства кубинського лідера Фіделя Кастро, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес пояснив, чому Джордж Буш "диявол" і "віслюк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути