субота, 22 березня 2008 19:16

Убивці Ґонґадзе поки походять з нагородами

Міністерство внутрішніх справ позбавить міліцейських нагород засуджених за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, як тільки одержить відповідне визначення суду.



Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на прес-конференції в суботу у Вінниці.



Луценко підкреслив, що поки ще визначення суду в МВС не надходило. "Як тільки буде рішення суду - наступного дня буде відповідний наказ міністерства", - сказав міністр.



Міністр також додав, що він "у принципі задоволений" першим етапом слідства по вбивцях журналіста, однак підкреслив, що в нього є претензії до відсутності "прогресу" у розслідуванні справи по замовниках убивства Гонгадзе.



Глава МВС відзначив, що пошук екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача - це одне з пріоритетних завдань правоохоронних органів.



Як повідомлялося, 15 березня Апеляційний суд Києва присудив трьох виконавців убивства Гонгадзе Миколу Протасова, Валерія Костенка й Олександра Поповича до 13, 12 і 12 років позбавлення волі відповідно.



Крім того, колишні співробітники міліції позбавлені судом спеціальних звань: Протасов - звання полковника міліції, Попович - звання майора міліції, Костенко - звання полковника міліції. Окремим визначенням суд запропонував міністрові внутрішніх справ позбавити засуджених нагород МВС, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Убивці Ґонґадзе поки походять з нагородами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути