Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 16:58

Убивство Ноздровської: Порошенко нагадав про справу Шеремети

Убивство Ноздровської: Порошенко нагадав про справу Шеремети
Президент Петро Порошенко заслухав звіт Нацполіції щодо результатів розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко відзначив ефективність роботи правоохоронців і висловив сподівання, що поліція зможе знайти винних у вбивстві журналіста Павла Шеремети.

Про це глава держави сказав після звіту керівництва Нацполіції щодо розслідування вбивства захисниці Ірини Ноздровської.

"Те, про що мене поінформували перший заступник голови Нацполіції та заступник, який відповідає за слідство, свідчить, що ми маємо серйозні обґрунтування пред'явлення підозри з боку Національної поліції... Швидка реакція й ефективні дії з пошуку та затримки підозрюваного є знаком якості роботи Національної поліції. Така сама ефективність має бути продемонстрована й щодо інших резонансних справ. Пам'ятаємо дуже болючу справу Шеремета. Не маємо знімати її з контролю і робити все можливе, щоб вбивці не втекли від відповідальності.

Думаю, що таке швидке розкриття свідчить про надзвичайно високий потенціал, який є у реформованої Національної поліції... Я хотів би подякувати за блискучу роботу, за швидку реакцію", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Ноздровської звинуватив Росошанського у ще одному вбивстві

9 січня у селі Демидів Вишгородського району на Київщині попрощалися з юристом Іриною Ноздровською. Її тіло знайшли 1 січня. Ірина загинула від множинних колото-різаних ран.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку 30 вересня 2015 року у селі Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Росошанський.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Це Юрій Росошанський - батько Дмитра Росошанського.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Ноздровської: Порошенко нагадав про справу Шеремети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути