Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 11:52

У Зеленського поки не знайшли заяв про відставку від "усіх ключових людей"

У Зеленського поки не знайшли заяв про відставку від "усіх ключових людей"
Офіс вирішив продовжити розгляд запиту до 20 робочих днів. ФОТО: УНІАН

В Офісі президента за 5 робочих днів не знайшли заяви про звільнення від "ключових людей", які нібито вже написані й лежать у кабінеті Володимира Зеленського.

Про це йдеться у відповіді на запит "Українським новинам".

З огляду на оприлюднену відповідь Офісу, медіа просило надати копії заяв про звільнення керівника ОП Андрія Богдана, керівних посадовців ОП і "ключових осіб" президентської команди.

В ОП відповіли, що вирішили продовжити розгляд до 20 робочих днів.

Продовження розгляду Офіс обґрунтував ч.4 ст.20 ЗУ "Про доступ до публічної інформації". Стаття дозволяє продовжити термін розгляду, якщо запит стосується "надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних".

Після поширення заяви про відставку Андрія Богдана з посади голови Офісу президента Володимир Зеленський заявив, що усі "ключові люди" з його команди написали заяви на звільнення.

"Ми не тримаємося за владу. Усі ключові люди, які зі мною прийшли, домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку.

Я вам більше скажу: можу показати всі заяви, які у мене в кабінеті... У будь-який момент я можу підписати заяву на звільнення будь-якого члена нашої команди", – сказав Зеленський 2 серпня в Івано-Франківську.

1 серпня у ЗМІ з'явилася заява голови Офісу президента Андрія Богдана про нібито відставку. Журналісти засумнівалися у достовірності такої інформації, адже документ не був оформлений за правилами.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського поки не знайшли заяв про відставку від "усіх ключових людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути