Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 19:24

У вівторок БЮТ висуне кандидата на пост мера Києва

Депутат від фракції БЮТ Анатолій Семинога прогнозує, що у вівторок, 8 квітня, БЮТ визначиться з кандидатурою на посаду мера Києва.

Про це він сказав в інтерв"ю УНІАН в п"ятницю.

За його словами, обговорення і голосування за неї мабуть відбудеться у вівторок, 8 квітня, на засіданні фракції БЮТ спільно з радою БЮТ.

Він сподівається, що там буде визначена кандидатура, яка буде рекомендована на київську міську конференцію для висування на посаду мера міста Києва.

Семинога зазначив, що міжпартійна міська конференція БЮТ запланована на 10 квітня і там буде затверджена кандидатура.

Він вважає, що БЮТ як "відповідальна політична сила, як реалісти обов"язково повинні висунути свою кандидатуру і не важливо хто буде тією кандидатурою, бо ми сьогодні маємо найвищу підтримку в місті Києві".

За його словами, багато виборців в Києві "зв"язують покращання свого життя, покращання своєї долі, покращання ситуації в місті Києві саме з нашою політичною силою".

Семинога, говорячи про Олександра Турчинова як можливого кандидата, зазначив, що він "досвідчений політик, досвідчений менеджер, бо він працює сьогодні на посаді першого віце-прем"єр-міністра України, а до цього був головою бюджетного комітету парламенту, головою СБУ, це людина авторитетна в суспільстві і в місті Києві".

На запитання, чи розпорошення демократичних сил, зокрема, висунення кілька кандидатур від них не приведе знову до проходу до влади Леоніда Черновецького, Семинога відповів, що цього не відбудеться.

За його словами, "Київ як інтелектуальне місто, кияни як розумні аналітики, які вміють розбиратися в політиці на ті самі граблі двічі не наступлять". "Я переконаний, що люди будуть брати гроші від Черновецького, які є підкупом виборців, але голосуватимуть так, як підказує серце," - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У вівторок БЮТ висуне кандидата на пост мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути