субота, 07 червня 2008 11:54

У Vanco сумніваються, що Тимошенко читала угоду з компанією

Компанія Vanco Prikerchenskaya Ltd. почала діалог з Міжвідомчою комісією з підготовки пропозицій щодо врегулювання спірних питань, які виникли у зв`язку з Угодою про розподіл продукції (УРП), що видобуватиметься в межах Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря, між державою Україна і компанією Vanco.

Про це повідомив голова Ради директорів Vanco Prikerchenskaya, власник і засновник Vanco International Ltd. Джин Ван Дайк сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Наше завдання - донести до уряду значення положень Угоди про розподіл продукції… Я не впевнений, що прем`єр-міністр читала саму угоду…", - сказав він.

У свою чергу, як зазначив член Ради директорів Vanco Prikerchenskaya, генеральний директор "Донбасівської паливно-енергетичної компанії" (ДПЕК) Максим Тимченко, "немає предмету для переговорів, зараз не проводяться переговори, а проводиться діалог… ми не вступаємо в переговори в рамках Угоди про розподіл продукції".

Дж. Ван Дайк також повідомив, що не почув від прем`єр-міністра Юлії Тимошенко жодних аргументів щодо розриву договору з компанією. За його словами, український уряд не зміг сказати, яку саме норму і якого саме закону порушила компанія.

4 червня Президент підписав указ, згідно з яким набуло чинності рішення РНБО від 30 травня про висновки Міжвідомчої робочої групи з вивчення питань відповідності законодавству при укладанні і виконанні Угоди між державою Україна і компанією "Венко Інтернешнл ЛТД".

У своєму рішенні РНБО, серед іншого, запропонував Президенту України розглянути питання про припинення дії розпорядження Кабінету міністрів від 21 травня 2008 року N740-р "Про припинення Угоди між Кабінетом міністрів України і компанією "Венко Інтернешнл ЛТД" про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Vanco сумніваються, що Тимошенко читала угоду з компанією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути