субота, 05 липня 2008 12:03

У Ющенка вважають, що його думка не цікавить Тимошенко

У секретаріаті президента вважають передчасним остаточне затвердження змін до бюджету на 2008 рік.

Про це заявив у суботу в Кабміні керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський.

За його словами, наступного понеділка президент запросить до себе на нараду прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, міністрів економіки та фінансів Богдана Данилишина та Віктора Пинзеника, а також голова НБУ Володимира Стельмаха і голову ВР Арсенія Яценюка для остаточного узгодження позицій питання затвердження бюджету.

"У понеділок президент запросить те саме коло осіб, які були на попередній нараді і тому, на мій погляд, прийняття зараз змін до бюджету є передчасним", - сказав Жуковський.

Він підкреслив, що в разі, якщо Кабмін затвердить зміни до бюджету в суботу, "це означатиме, що думка президента уряд вже не цікавить".

За словами Жуковського, зокрема, у проекті змін не враховані вимоги президента щодо спрямування додатково 1 млрд. грн. на стабілізацію фінансової ситуації в НАК "Нафтогаз України", щодо недостатнього фінансування видатків на армію, а також не передбачено фінансування експериментальної програми "Доступне житло".

Відповідаючи на питання журналістів, він зазначив, що в разі необхідності представники секретаріату наполягатимуть на врахуванні зауважень та пропозиції президента під час розгляду проекту змін до бюджету у бюджетному комітеті Верховної Ради, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка вважають, що його думка не цікавить Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути