понеділок, 26 січня 2009 12:07

У Ющенка кажуть, що Тимошенко забрехалася і її пора міняти

У секретаріаті президента України вважають безпідставними звинувачення прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про прагнення глави держави довести країну до дефолту, щоб продовжити термін свого перебування на посту глави держави.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний.

Безсмертний нагадав, що президент ще минулого року просив уряд не робити емісії, збалансувати фінансову ситуацію, сформувати бездефіцитний бюджет

За його словами, президент дуже добре розуміє, як рухається країна, і як працює уряд.

Безсмертний відзначив, що Тимошенко весь час перекладає свою провину "на інші плечі". "То їй заважає глава Національного банку, то президент", - відзначив він, не виключивши, що "незабаром їй заважатимуть народні депутати і опозиція".

"І це буде кінець, це буде вершина всіх звинувачень, і я думаю, що ви всі розумієте, що краще в нинішній ситуації міняти такого прем"єр-міністра і такий уряд, ніж продовжувати нескінченні звинувачення", - заявив замглави секретаріату.

Як повідомлялося, прем"єр-міністр України Тимошенко в інтерв"ю тижневику "Дзеркало тижня" заявила, що для продовження терміну перебування діючого президента Віктора Ющенка на своєму посту розглядається варіант доведення країни до дефолта і оголошення надзвичайного положення, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка кажуть, що Тимошенко забрехалася і її пора міняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути