четвер, 21 жовтня 2010 12:15

У Тягнибока пропонують замість голосів продавати нирки й тіло (ФОТО)

 

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" презентувало громадську кампанію "Не продавай свій голос!". Свободівці розробили серію плакатів, які би "впливали громадян емоційно і пробивали оту шкаралупу бездуховності та безпринципності". Найвдаліші з них: "Продаєш голос на виборах? Продай нирку – заробиш більше", "Продаєш голос на виборах? Продай дитину – заробиш більше", "Продаєш голос на виборах? Продай тіло – заробиш більше" та інші.

Свободівці вважають, що "емоційна напруга, навіть шок, який може викликати перегляд плакатів, приведе до тями і змусить людей задуматися, що насправді їхній голос – це не товар, не предмет для обміну на харчі чи гроші. Продаж голосу – це продаж майбутнього. Ми хочемо, аби люди задумалися, адже продаж нирки хоч і дає великі гроші, але закриває людині перспективу – вона стає інвалідом. Так само і продаж голосу на виборах перетворює людину на громадянина-інваліда".

Заступник голови ВО "Свобода" з політичних питань Андрій Мохник, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко, керівник юридичної служби Київської обласної організації ВО "Свобода" Назар Павлюк розповіли про ключові аспекти кампанії: політичні, морально-етичні та юридичні.

Мохник розповів про політичну складову ініціативи ВО "Свобода" проти продажу голосів: "Ми розуміємо, що сьогодні дуже важко апелювати до виборців, розбещених безкарністю за продаж свого голосу та можливістю "заробити" на цьому 50-100 гривень чи навіть кілограм гречки. Наше суспільство настільки хворе, що вмовляннями та переконуваннями достукатися до сумління багатьох просто не можливо, тому ми вирішили шукати більш дієві шляхи.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Тягнибока пропонують замість голосів продавати нирки й тіло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути