субота, 05 січня 2008 18:23

У Святвечір Ющенко відвідає дітей-сирот

У Святвечір Ющенко відвідає дітей-сирот

Президент України Віктор Ющенко завтра планує відвідати зимовий дитячий табір у селищі Ворохта Івано-Франківської області, де відпочивають діти-сироти з усіх регіонів України.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Зокрема, за даними прес-служби, В.Ющенко, який з 30 грудня перебуває на Прикарпатті, 6 січня, у Святвечір, має намір поспілкуватися з дітьми, вручити їм книги та інші необхідні речі, ознайомитися з умовами відпочинку.

Як зазначають в ОДА, у зимовому дитячому таборі у Ворохті вже традиційно на Різдвяні свята відпочивають діти-сироти з усіх регіонів України. Цього року в дитячому таборі "Україна" відпочинуть 135 вихованців шкіл-інтернатів. В таборі створені гарні умови для проживання і дозвілля дітей. Діти-сироти кататимуться на лижах на базі відомого туристичного комплексу "Буковель".

Окрім вихователів з навчальних закладів, дітьми опікуються й 15 волонтерів з Канади – переважно це молоді люди з української діаспори. Відпочинок сиріт буде насиченим та цікавим, запевняють в ОДА.

Цілодобово в дитячому таборі несе службу патрульний наряд міліціонерів. Враховуючи той факт, що мало не щодня діти їздитимуть на гірські схили туркомплексу "Буковель", УМВС в області закріпило за дитячим табором екіпаж Державтоінспекції, який з метою безпечного пересування супроводжуватиме подорожі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Святвечір Ющенко відвідає дітей-сирот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути