понеділок, 23 жовтня 2017 14:17

У Саакашвілі заявили про викрадення трьох прибічників

У Саакашвілі заявили про викрадення трьох прибічників
Фото: twitter.com

Службовці Національної гвардії викрали і вивезли в Грузію прихильників екс-очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомив народний депутат Юрій Дерев'янко на брифінгу з Саакашвілі.

"Вивезли з території України в Грузію трьох осіб: Георгія Рубашвілі, Міхаіла Абзіанідзе, Давида Макішвілі. Ці громадяни Грузії перебували на території України абсолютно легально. Мали посвідки на право постійного проживання. Їх із автоматами, мішками на голови, кайданками захопили на вулиці. Скрутили. Кинули до автозаків. Без пред'явлення рішення суду, адміністративного протоколу на затримання скрутили, обличчям у землю, відвезли в аеропорт "Жуляни". Скрутили скотчем ноги. По шість кайданок на кожного наділи в літаку. У присутності військових у балаклавах протягом чотирьох годин ці люди летіли у Тбілісі літаком Національної гвардії", - розповів Дерев'янко.

"Цей злочин вчинявся за командою з Банкової. Можливо, під прикриттям президента", - додав нардеп.

Саакашвілі розповів, що депортовані - його друзі. Рубашвілі раніше був охоронцем екс-президента Грузії, Абзіанідзе - водієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нас привчили до того, що ми лузери - Саакашвілі

17 жовтня почався Всеукраїнська акція за політичну реформу, що передбачає перехід на пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками, створення антикорупційного суду і обмеження депутатської недоторканності. Міхеіл Саакашвілі виступає одним із організаторів протесту.

Зараз ви читаєте новину «У Саакашвілі заявили про викрадення трьох прибічників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути