Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 10:07

У Раді зареєструвалися 372 народних депутатів

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк відкрив засідання парламенту. В сесійній залі зареєстровано 372 народних депутатів.

Після реєстрації Яценюк оголосив про перерву на 30 хв. на вимогу двох фракцій – БЮТ і НУ-НС.

Сьогодні народні депутати України розглянуть президентський законопроект про Кабінет міністрів. Депутати також розглянуть низку президентських законопроектів, які, зокрема, стосуються внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання природних монополій, підтримки сімей, які усиновили дитину із числа дітей-сиріт, а також внесення змін до Закону "Про державну допомогу сім"ям з дітьми, над якими встановлено опіку чи піклування".

Також депутати розглянуть внесення змін до проекту Трудового кодексу, низки урядових законопроектів, які стосуються земельного законодавства, Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів, внесення змін до Закону "Про єдиний митний тариф".

Крім того, розглядатиметься низка законопроектів, які стосуються внесення змін до деяких законів України щодо проведення місцевих виборів в окремих адміністративно-територіальних одиницях, а також низку соціальних законопроектів щодо запровадження мінімальної погодинної заробітної плати та коригування прожиткового мінімуму.

Планується включити до порядку денного проект закону про внесення змін до закону щодо держпрограми приватизації (щодо зупинення приватизації об"єктів державної власності до прийняття Закону "Про державну програму приватизації на 2008-2010 рр.).

Зараз ви читаєте новину «У Раді зареєструвалися 372 народних депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути